m i e r a h j
about links home instagram


DON'T KNOW
24.7.15 | 1:05 AM | 0 comments

aku tak tau kenapa dengan hidup aku sekarang ni. aku rasa macam tak de siapa pon peduli pasal aku. asyik marah marah marah. taknak aku jadi jahat, jadi liar, degil, keras kepala. then kenapa nak halang apa aku buat? asal nak control aku? stop lah. aku dah besar. biar aku jadi apa aku nak. benda tu tak hancurkan hidup aku pon. korang tu yang hancurkan hidup aku. aku tau apa yang terbaik dalam life aku. aku tau mana buruk mana tak buruk. please ahh stop layan aku  macam binatang yang kau boleh sepak2 yang kau nak kau layan, taknak buang. aku dah besar lah. jangan control aku. aku ada life sendiri. pleaseee!!!!
orang yang aku sayang pon pergi. member2 aku semua buat hal sendiri. kawan baik aku jauh sangat. hmm aku berharap dengan sorang tu je la. but dia ada orang yang sayangkan dia. takpelah, aku taknak kacau dia. sebab tu aku nak hidup sorang2 je. aku taknak dia serabut pasal aku. aku sayang dia. aku sayang hamzan (zack)please
aku nak buat hala tuju aku sendiri. aku nak hidup sorang2. aku nak jauhkan diri dari semua orang. aku taknak jumpa siapa pon. sorang pon aku taknak ambik peduli. aku nak hidup sendiri. jauh dari sini jauhhhhh sangat.
aku nak start new life yang takde siapa pon boleh sakitkan aku. aku taknak jumpa siapa2. aku nak life aku sendiri. aku nak alone.
bye